Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Kültür Merkezinde, 03 Aralık 2024 Salı günü saat 11:00 ‘de , Kadına Şiddet ve Önlemleri konulu panel gerçekleşti . Etiler Soroptimist Kulübü ile ortaklaşa düzenlenen “Kadına Siber Şiddet ve Nasıl Önlem Almalıyız?” panelde , Etiler Soroptimist Kulübü Sorumlusu Özlem Erol ve Nesrin Karadağ moderatörlüğünde ; Siber Güvenlik konusunda; Ben Arzu Batur Yalçınkaya , Hukuki konularda Avukat Sinem Bal ve Psikolojik konularında Uzman Psikolog Esra Tanrıverdi ile birlikte Kadına Siber Şiddet ve Önlemleri hakkında çok değerli bilgilendirmeler yaptık.
Panel bitiminde ; Beylikdüzü Belediyesi Kent Konseyi Başkanı İsmail Bozan ve Beylikdüzü Belediyesi Meclis 2.Başkan Vekili Seyhan Topaloğlu ‘nun katılımı ile ilk fotoğraf çekimini gerçekleştirdik.
Sonra, panele katılan tüm dinleyicilerimiz ile birlikte anılarda kalması için fotoğraf çekimine devam edildi.
Ayrıca ; “Kadına Siber Şiddet ve Nasıl Önlem Almalıyız?” paneline davet eden İK ve Kobi Danışmanı sevgili Özlem Erol arkadaşım ve sevgili Avukat Sinem Bal ile birlikte bir fotomuzda sayfamda olsun istedim.
Panel sonrası gerçekleşen kokteyl de, sohbetler yapıldıktan sonra, son çekilen fotoğraf ile “Kadına Siber Siber Şiddet ve Nasıl Önlem Alınır ?” konulu panel sonlandırıldı.
Emeği geçen ve bizi dinlemeye gelen tüm katılımcılara yürekten teşekkür ediyorum. Başka eğitim ve seminer etkinliklerinde görüşmek üzere ;
Sevgilerimle ,
Arzu Batur Yalçınkaya
Önemli bir konu gerçekten Arzu’cum, bilseydim gelirdim.
Dilekcim merhaba,
Senin İstanbulda olduğunu bilseydim haber verirdim.Farklı seminer veya etkinlikte haberleşiriz.Teşekkürler